Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-28@03:23:09 GMT

ترکیب کمیسیون تلفیق بودجه ۹۷ کامل شد

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۳۳۸۵۹

ترکیب کمیسیون تلفیق بودجه ۹۷ کامل شد

اعضای کمیسیون تلفیق لایحه بودجه کل کشور سال ۹۷ انتخاب شدند.

به گزارش حوزه پارلمانی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با معرفی نمایندگان کمیسیونهای تخصصی مجلس در کمیسیون تلفیق بودجه ۹۷، ترکیب ۴۵ نفره این کمیسیون به شرح زیر نهایی شد:

کمیسیون آموزش و تحقیقات: فاطمه سعیدی، محمود نگهبان سلامی، جبار کوچکی‌نژاد

کمیسیون اجتماعی: رسول خضری، علی رستمیان، رضا شیران خراسانی

کمیسیون اقتصادی: رحیم زارع، محمود بهمنی، فاطمه حسینی

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی: حشمت‌الله فلاحت پیشه، شهروز برزگر، اردشیر نوریان

کمیسیون انرژی: علی بختیار، احمد صفری، غلامرضا شرفی

کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات: غلامرضا تاجگردون، محمد فیضی، بائوج لاهوتی، غلامعلی جعفرزاده، شهباز حسن‌پور، سیدمهدی فرشادان، منصور مرادی، نبی هزارجریبی، عزت‌الله یوسفیان ملا

کمیسیون بهداشت و درمان: محمد نعیم امینی‌فرد، احمد حمزه، اکبر ترکی

کمیسیون شوراها و امور داخلی: علی‌اصغر یوسف‌نژاد، احمد امیرآبادی فراهانی، حسن کامران دستجردی

کمیسیون صنایع و معادن: سیده حمیده زرآبادی، رضا انصاری، حمید گرمابی

کمیسیون عمران: محمدرضا ملکشاهی‌راد، سیدهادی بهادری، شادمهر کاظم‌زاده

کمیسیون فرهنگی: احد آزادی‌خواه، طیبه سیاوشی، غلامرضا کاتب

کمیسیون قضایی و حقوقی: محمد دهقانی، محمد کاظمی، یحیی کمالی‌پور

کمیسیون کشاورزی: علاءالدین خادم، علی وقف چی، جواد کاظم نسب

بر اساس آیین نامه داخلی مجلس، کمیسیسون تلفیق لایحه بودجه با حضور ۹ نفر از کمیسیون برنامه و بودجه و ۳ نفر از سایر کمیسیون‌های تخصصی قبل از رسیدگی به این لایحه در صحن علنی به بررسی لایحه بودجه می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۳۳۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، بررسی ویژگی های فقر در ایران نشان می دهد که افزایش نرخ فقر در ایران طی سال های اخیر تا حد زیادی معلول شرایط کلان اقتصادی است از این رو برای مقابله با آن نیازمند رویکرد تقویت رشد اقتصادی همراه با سیاست های حمایتی قاعده مند هستیم. اگرچه نقش بالای شرایط اقتصاد کلان در گسترش فقر، ظرفیت های فقرزدایی بودجه عمومی را محدود کرده است، با توجه به اهمیت راهبردی مسأله فقر تحلیل بودجه عمومی از منظر فقرزدایی همچنان دارای اهمیت و یک موضوع کلیدی است.

ارزیابی مکانیزم های امحای فقر در لایحه بودجه سال 1403 نشان می دهد که لایحه به دو شیوه مستقیم و غیر مستقیم بر نرخ فقر اثرگذار است. اثرگذاری غیرمستقیم لایحه بودجه سال 1403 باید از طریق تقویت رشد اقتصادی و کاهش تورم باشد اما لایحه بودجه سال جاری به گونه ای تدوین شده که ادامه روند قوانین بودجه در سال های گذشته است و با توجه به ظرفیت ها و محدودیت های بودجه ای، از لایحه نمی توان انتظار چندانی در مورد هدایت و تقویت رشد اقتصادی و در نتیجه فقرزدایی بخصوص از کانال ظرفیت سازی برای ایجاد رشد اقتصادی پایدار داشت. با این حال، رویکرد نسبتاً انقباضی بودجه و حساسیت بالای آن به موضوع کسری که خود را در کاهش نسبت کسری ترازعملیاتی به کل بودجه عمومی نشان میدهد، می تواند از منظر کاهش اثرات منفی بودجه بر تورم و به تبع آن فقر، مثبت تلقی شود. در سمت دیگر اثرگذاری مستقیم لایحه بودجه بر روی نرخ فقر از طریق سیاست های حمایتی و تامین مالی مالیاتی نشان می دهد که بودجه ابتکار قابل توجهی برای تغییر رویکرد به منظور فقرزدایی از مجرای اثرگذاری مستقیم را پیش بینی نکرده و ظرفیت جدیدی را برای تخفیف فقر ایجاد نکرده است. در واقع در لایحه بودجه منابع یارانه ها و بودجه نهادهای حمایتی به عنوان مهمترین منابع مقابله با فقر درآمدی کمتر از تورم رشد کرده است.

در نمودار زیر ساختار توزیع اعتبارات سالیانه به دستگاهها در خصوص مقابله با فقر قابل مشاهده است. بر این اساس سازمان هدفمندی(جهت توزیع یارانه دارو، نان و یارانه نقدی)، وزارت کار و رفاه اجتماعی، سازمان بهزیستی، کمیته امداد  و صندوق توسعه مسکن از این اعتبارات استفاده میکنند.

دیگر خبرها

  • لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی صحن علنی مجلس قرار خواهد گرفت
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • بررسی لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی مجلس قرار خواهد گرفت
  • ۱۳ هزار سگ صاحب‌دار در کهگیلویه و بویر احمد واکسینه شدند
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟
  • حمایت استاد حوزه علمیه قم از اجرای طرح «نور» فراجا
  • حمایت هزار استاد حوزه علمیه قم از اجرای طرح «نور» فراجا
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند